divendres, 12 d’octubre del 2012

Coca de llima i canella (recepta base)

             


                    He anomenat esta recepta com "base" per qué a partir d'açí pots canviar els sabors com tu vulges. Aquesta és de llima i canella, però la pots fer de coco (esta variant ha estat un èxit sense precedents en el meu lloc de treball i més enllà), la pots fer de vainilla i xocolate, la pots fer de nous i panses,fins i tot de natilles......10 minuts per a preparar-la, 35 minuts de forn i ja pots gaudir d'un berenar explendit!!!!!!



Ingredients:
  • 2 ous
  • 200gr de sucre
  • canella al gust 
  • la pell d'una llima rallada
  • 2 iogurts (en aqest cas de llima) o 150dl de llet
  • 100dl d'oli de girasol
  • 200gr de farina
  • 2 paperets de gasificant
Com fer-ho
-Preescalfa el forn a 180ºC
-Bats primer els ous i després afiges el sucre, la canella i la llima rallada. Quan ja està tot ben batut poses els danones o la llet  i més tard l'oli. Després barrejes la farina i els gasificants , i ho aboques a la mescla.
-Posa-ho en un motle de silicona (que també podràs canviar al teu gust) i si no en tens, dons una llauna de tota la vida haven-li possat un paper vegetal al fons
-Clava-ho al forn 35 minuts ( el temps pot variar segons els forns, però sempre pots punxar la massa amb una broxeta i si eix eixuta , és que ja està bona)

Per a fer-la de vainilla i xocolate (de dos colors):
Els ingredients son els mateixos sols afegint una culleradeta de sucre avainllat a la mescla i quan ja ho tenim fet, separem la meitad de la barreja en un bol i li afegim xocolate valor en pols (3 cullerades soperes) i batem fins integrar-ho del tot. Tenim el motle preparat i anem possant un poc de cada mescla alternativament i este és el resultat.




Per a fer-la de natilles has de sustituir els iogurts per natilles.I per fer-la de nous i panses sols has d'afegir estos ingredients barrejats en una  polseta de farina per a qué no s'en vagen al fons. 

També pots posar chips de xocolate, o fer-li una cobertura de xocolate.
Com pots vore les alternatives son moltes i molt fàcils.

Per a fer-la de sabor coco:
  • 2 ous
  • 200gr de sucre
  • 2 iogurts de coco
  • 100dl d'oli de girasol
  • 100gr de farina
  • 100gr de coco rallat
  • 2 paperets de gasificant







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada