dijous, 13 de març del 2014

Gin Cake

                                               
                                              O pastis de gintónic, com molt be explica bocadosdecielo, en el seu blog. Si he de fer justícia a la realitat, li vaig passar la recepta a la meua companya de faena, Mª José G. i ella la va fer primer. Em va sorpendre tant , que em vaig decidir a fer-la. No cal dir que no és apta per a menors perque porta alcohol. Jo li he canviat el nom, ja que no porta tònica i el nom en anglès li dona un toc més internacional...:):):):)

Ingredients:
         Per al pastís:
  • La pell de dos llimes
  • 20ml de suc de llima
  • 80ml d'oli de girasol
  • 250 de iogurt de llima
  • 2 rodanxes de pinya de pot (en el seu suc)
  • 2 ous
  • 140 de sucre
  • 2cc de llevat en pols
  • 225 de farina
          Per a la glassa:
  •  150 de sucre glass
  • 1cs de suc de llima 
  • 1cs de ginebra 
  • 5 cs de ginebra per banyar el bescuit
Com fer-ho:
-Pots ratllar la pell de les llimes o si tens thmx pots pulverisarla amb el sucre.
-Vas afegint el suc de la llima, l'oli de girasol, els iogurts els ous, sucre i les rodanxes de pinya triturades.
-Al final poses la farina i el llevat.
-Quan estiga tot integrat (el forn ja estara calfant-se a 180ºC) untaràs un motle amb margarina i aboques la massa. 
-Uns 40 minuts a 180ºC. Jo no solc posar foc dalt.....però cadascú coneix el seu forn.......
-Quan estiga fet el pastís , deixa-lo refredar i el desmot-les. Punxa-lo amb un escuradents...o si eres del gremi carrega una xeringa de ginebra i injecta-la per tot arreu.
-Per a la glassa sols has de barrejar el sucre glass, el suc de llima i les dos cullerades de ginebra, i vas repartint-ho per damunt del pastis.....
-Després has de deixar-lo refredar i la glassa es solidificarà.

   

2 comentaris:

  1. Què original, i ho són també les quantitats dels ingredients! m'has deixat encuriosida...Marta

    ResponElimina